1317839980_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1317840011_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt niitä sitten on. Ensimmäinen pentu syntyi 22.30 ja sitten niitä tulikin pitkin yötä suunnilleen tunnin välein. Ensimmäisen pennun kanssa Tarra oli vähän ihmeissään ja pentuparkaa nuoltiin erittäin tarmokkaasti kunnes seuraava syntyi ja molemmat pääsivät imemään. Sen jälkeen homma sujui kuin vanhalta tekijältä.

Viides pentu syntyi elottomana eikä elvytysyrityksistä huolimatta vironnut, joten sen kohdalla vietetään hautajaisia. Kuudes oli taas pirteä, tosin jälkeiset eivät jaksaneet syntyä vaan jouduin vetämään ne ulos jotta pentu pääsi syömään. Seitsemäs syntyi myös oikein elinvoimaisena yllätyspentuna. Torkahdin kymmeneksi minuutiksi viiden jälkeen ja heräsin pärskintään. Hämmästyin suuresti kun huomasin juuri syntyneen pennun pärskivän sikiövesiä. Tarra hämmästyi ilmeisesti vielä enemmän kun herätin sen katsomaan tulokasta. Reippaasti se tarttui kuitenkin hommiin ja yhdessä kuivasimme pennun.

Kirstin kanssa viesteiltyämme totesin, että nukkumisesta haaveilu taitaa olla turhaa. Kuulema jos pentue on iso ja "röörit" auki, on mahdollista että pentuja todella vain putkahtelee huomaamatta. Ja koska Tarra on jo väsynyt, se saattaa tarvita apua jos niitä vielä tulee. Erittäin suuret kiitokset Kirstille, viestejä on laitettu ja soiteltukin pitkin yötä, apu oli korvaamaton!

Niin, siis tähän mennessä saldo on kuusi elossa olevaa pentua, sukupuolijakauma on yhä tarkasti tarkastamatta, mutta näppituntumalta sanoisin, että aika tasaisesti taitaa molempia olla. Nyt nämä saisivat jo riittää...

Ja väreistä sanoisin, että minun silmään näyttää siltä kuin osa pennuista olisi jotenkin eri värisiä tummia. Voivatko olla tummia parkkeja? Merkkejä on jokatapauksessa enemmän tai vähemmän kaikilla. Tutkin yksityiskohtia tarkemmin jahka ollaan kaikki vähän pirteämpiä.

Kohta toivoisin uskaltavani nukkua vähän...