Tänään käytiin taas eläinlääkärillä eikä ollut pentuja ilmestynyt vieläkään. Päinvastoin, 600g painosta oli hävinnyt eli viimeksi oli edes turvotusta mitä raskaudeksi luulla.

No, jos jotain positiivista tästä pitää löytää, oli toki hyvä että hammas saatiin pois. En kyllä ymmärrä miten haljennut, märkivä hammas ei koiraa vaivaa, vielä eilen Tarra järsi luuta sillä hampaalla. Ja on leikkinyt leluilla ja kepeillä ihan normaalisti. Mutta niin asia kuulema koirien kohdalla on.

Päätettiin myös kokeilla syksyllä uudelleen. Vaikea sanoa mikä meni tällä kertaa pieleen. Heti juoksun jälkeen Tarralle ilmaantui anaalirauhasongelma joka tarvitsi antibioottikuurin. Se tuli ilmeisesti pahimpaan mahdolliseen aikaan eli juuri niihin aikoihin kun alkoiden olisi pitänyt kiinnittyä kohtuun. Tulehdus ja mahdollinen stressi saattoivat hyvinkin vaikuttaa. Tai sitten oltiin myöhässä astutuksen kanssa, tai spermassa on jotain vikaa, tai tähdet vaan ei olleet oikeassa asennossa...

Tarkoitus olisi nyt tutkia Unskin sperma ja jos ei siitä vikaa löydy, en rupea uutta urosta etsimään. Elokuussa odotellaan seuraavaa juoksua. Tätä yhdistelmää on suunniteltu jo vuosien ajan ja toivoisin kovasti että se saataisiin toteutettua.