Viikonloppuna lähtivät sitten viimeisetkin pennut. Repolainen eli Merri muutti torstaina ja käväisi sunnuntaiaamuna vielä laikkimässä Kontiaisen eli Konstan kanssa ennen sen muuttoa uuteen kotiin. Tytöt lähtivät lauantaina. Isosta tytöstä tuli Kitka ja pikkutytöstä Halla.

Kaikilta on tullut viestiä joiden mukaan uuteen osoitteeseen on sopeuduttu hyvin. Sisäsiisteys tuntuisi olevan hyvällä mallilla, ulos tehdään suurin osa asioista ja loputkin hyvällä menestyksellä sanomalehdelle. Pienet koirat vaikuttavat myös varsin reippailta, ulkoilut ja uuteen kotiin tutustumiset ovat onnistuneet hienosti. Luoksetulokin taitaa sujua uusissa paikoissa pääosin hyvin.

Meillä on ollut myös melkoinen sopeutuminen uuteen tilanteeseen kun pienten töppöjalkojen töminä on poissa eikä kukaan pure varpaasta. Liikkuminenkin tuntuu vaikealta kun ei olekaan kompostiverkkoja joiden yli pitäisi hyppiä, yllättävän hankalaa on ihan tavallisesti vaikkapa olohuoneeseen kävely. Toisaalta asumisjärjestelyt on saatu palautettua normaaliksi ja siivoamistakin on vähemmän.

Isot koirat eivät juuri reagoineet pentujen lähtöön. Tarra vieroitti pennut hienosti ihan itse eikä viimeisinä viikkoina niitä juuri imettänyt. Se on palautunut hienosti, karvaa lähtee tosin melkoisesti. Täytynee ruveta pikkuhiljaa jotain harrastelemaan, leluja kanniskellaan jatkuvasti ja muutenkin virtaa on ihan mukavasti.

Yllättävänkin paljon sitä vaan kiintyy pentuihin, vaikka alusta alkaen kaikki oli tarkoitus myydä. Onneksi kaikille löytyi mukavan tuntuiset kodit ja kuulumisetkin ovat olleet positiivisia. Yritän saada laitettua tänne vielä viimeiset kuvat pikapuoliin ja sitten lienee aika lopettaa kirjoittelu kun tämä kuitenkin pentublogi on. Saas nähdä jos vaikka pentujavielä joskus meidänkin huushollissa olisi, senverran positiivinen kokemus tämä on ollut. Kiitokset kaikille jotka ovat blogia lukeneet!