1297852589_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(Kuva Kirsti Hassinen)

Tarra aloitti vihdoin juoksun ja päästiin tositoimiin. Käväistiin Kirstin luona Kolilla ottamassa kihlajaiskuvia juoksun kuudentena päivänä. Hienolta näytti ja koirat matkustivat maisemahissillä kuin vanhat tekijät. Kiitokset Kirstille kuvista ja mukavasta juttuhetkestä.

Käväistiin Unskin luona "tutustumiskäynnillä" jo 11. päivänä, jolloin Tarra jo koetti kovasti vokotella, mutta maa kiinnosti Unskia vielä enemmän kuin varsinainen kohde. Kotona Pyry ei myöskään osoittanut kiinnostuksen merkkejä. 13. päivänä rupesi jo tapahtumaan ja astutus sujui oikein mallikkaasti, Pyryn mielestä ei vieläkään ollut oikea päivä. ( Kotiroomeo Pyry siis on kastroitu, mutta astuu kyllä. Virallisesti Pilvipolun Pipariukko 6 v.)

15. päivänä tunteet kuumenivat jo kovasti. Hyytävän kylmä kelikään (-27 astetta) ei tuntunut laimentavan tunteita vaan astuminen tapahtui hyvin nopeasti, hyvä että autosta ulos päästiin.  Pyrynkin mielestä olisi ollut jo ihan oikea aika. Kotoinen Don Juan onkin nyt päätynyt eristykseen, viralliset astumiset riittänevät.

Tänään on vielä viimeiset treffit, luulisi näistä jo jonkun kerran tärpänneen. Tarralle Unski on koko ajan ollut mieluisampi sulhanen, mutta Pyrykin kyllä paremman puutteessa kelpaisi. Kuten ilmeisesti mikä tahansa liikkuva...Silmänisku

Pentujen odotetaan siis syntyvän pääsiäisen aikoihin, jolloin luovutus osuisi juhannuksen tienoille.