Perjantaina otettiin kuvia pennuista. Ei ollut ihan helppoa ilman salamaa kun aurinko ei paistanut ja pennut liikkuivat enemmän tai vähemmän. Unisimmat onnistuivat paremmin ja pikkutyttö oli kaikista vaikein kuvata kun se ei pysynyt paikoillaan hetkeäkään.Olisi ehkä ollut helpompaa kuvata ne selällään, tunnistuskin olisi saattanut onnistua paremmin kun mahanalusmerkitkin näkyisivät.

Värit tai sävyt näkyvät tosi huonosti, mutta kukin voi käydä tekemässä tulkintoja paikan päällä kunhan ennättää. Vierailijat ovat arvailleet ahkerasti, mutta lopputulos on, että samanvärisiä ne eivät ainakaan ole. Vahvimmin viiru- ja pilkkunenä näyttävät mustilta ja tytöt ruskeilta. Valkovarvas taasen on himmeä. Yritän saada tänne lisää kuvia jahka ennätän.

Pennut ovat tosi tomeria ja kasvavat vauhdilla. Suurimmat ovat jo yli puolikiloisia ja pieninkin tyttö on reilusti yli 300g. Mika on tehnyt hienon diagrammin jokaisen painonkehityksesta, ohjelma laskee myös prosentuaalisen painonnousun. Tällä hetkellä Viirunenä on lisännyt painoaan eniten, mutta Pikkutyttö on hyvänä kakkosena. Jotenkin kovin miehistä toimintaa, mutta on siitä kiva seurata miten viivat kohoavat korkeuksiin.

https://picasaweb.google.com/103016724649061078465/TarranPennut?feat=email&pli=1# Toivottavasti sain linkin toimimaan...