Kuuteen pentuun se lukumäärä jäi, neljä urosta ja kaksi narttua. Pentueen pienin tyttö painoi syntyessään vain 235g kun siskonsa taas oli syntymäpainoltaan suurin 390g. Pojat olivat painoltaan 320g-385g eli vähän tasaisempaa sakkia. Kaikki ovat reippaita ja pikkutyttökin pärjää hyvin. Sitä olen vähän tarkemmin katsonut että pääsee varmasti syömään eikä jää porukan ulkopuolelle nukkumaan. Painot ovat myös lähteneet nousuun.

Värit aiheuttavat enemmän päänvaivaa. Kaksi urosta on ihan varmasti mustia suurin merkein, molemmilla on myös nenän päällä valkoista. Suurin uros on jotenkin himmeämpi ja karkeakarvaisemman tuntuinen vähämerkkinen. Neljännestä uroksesta en osaa vieläkään sanoa onko se ihan puhtaanmusta vai myös himmeämpi, pienet merkit löytyy siltäkin. Tytöt taas näyttävät hyvin tummanruskeilta edelleen. Pienellä on isot merkit ja valkoinen pieni viiru nenän päällä ja isommalla vain pienet merkit. Kaikilla on valkoista rinnassa ja mahan alla. Tosi jännä seurata miltä värit näyttävät vähän ajan päästä ja iloinen yllätys ettei ne kaikki olleetkaan mustia merkein.

Tänään yritettiin kuvata pentuja, saa nähdä miten onnistui, kovin olivat liikkuvaista sakkia. Yritän saada kuvia tänne lähipäivinä. Pyry saapui myös kotiin oltuaan evakossa synnytyksen ajan. Portin takaa on nyt saanut haistella pentuhuoneen tuoksuja, Tarra on suhtautunut hyvin rauhallisesti.

Arki on alkanut sujua tosi hienosti, Tarra hoitaa pennut ja minun tehtävä on lähinnä vain ihailla emon ja pentujen toimintaa. Pentulaatikossa on aika hiljaistakin, se lienee merkki siitä että kaikki on hyvin.